Logo Universiteit Utrecht

Educate-it

Educate-it heeft een nieuwe website. Sla deze link op in uw bladwijzers: https://www.uu.nl/onderwijs/educate-it

Bezoek nieuwe website

Wat biedt Educate-it?

Wil jij als UU-docent je onderwijs versterken? Educate-it biedt een breed palet aan mogelijkheden:

 

Gesprek met didactisch adviseur Educate-it om vrijblijvend van gedachten te wisselen hoe jouw onderwijs versterkt kan worden.

Contact

IT-tools

In de toolwijzer vind je per onderwijsdoel een overzicht van beschikbare IT-tools, waarvan de meerwaarde voor het onderwijs al is vastgesteld door andere UU-docenten. Je kan eenvoudig praktische of didactische ondersteuning aanvragen hoe je deze tool in je onderwijs in kan zetten.

Ondersteuning

Online modules en workshops

Educate-it ondersteunt docenten zowel in het technische en praktische gebruik van IT-tools als bij het (her)ontwerpen van hun onderwijs naar een blended learningvorm. Docenten kunnen daarbij kiezen uit het volgende aanbod.

Academy

Onderwijsproject aanvragen

Heb je een goed idee voor onderwijsinnovatie met behulp van IT-tool(s), die Educate-it (nog) niet aanbiedt? Vraag een innovatieproject aan. Als dit past binnen het domein van Educate-it, kan Educate-it de uitvoering van dit soort innovatieve ideeën of experimenten financieel, technisch of didactisch ondersteunen.


Repository Figshare

Inspiratie opdoen of je cursus efficiënter voorbereiden? Het is mogelijk met de onderwijsrepository: een platform om digitaal onderwijsmateriaal duurzaam op te slaan en beter vindbaar te maken.

    • Zelf bepalen wat je deelt, en met wie je deelt
    • Gemakkelijk samenwerken aan onderwijsmateriaal
    • Met één klik integreren in je leeromgeving of delen op social media
Repository

Share