Logo Universiteit Utrecht

Educate-it

Alle tools

Konjoin

20+

KonJoin biedt een platform waarop (onderzoeks)projecten gedeeld kunnen worden. Als docent of onderzoeker kan je potentiële bijdragers voor jouw project bereiken en je kan de voortgang van anderen en hun projecten volgen. Op deze manier wordt onderzoek zichtbaarder, kan je in contact komen met collega-onderzoekers uit verschillende vakgebieden, maar ook met studenten die graag een bijdrage zouden willen leveren aan jouw project.

  • (Onderzoeks)Projecten online delen
  • Deelnemen aan projecten of deze volgen
  • Scriptie matchingsprocessen faciliteren
(Onderzoeks)projectenCo-creatieKonjoinMatchenPlatform

Iedereen met een SolisID kan op het platform inloggen en projecten toevoegen of reageren. Voeg als onderzoeker jouw huidige onderzoeksproject toe of gebruik het platform als docent om studentenprojecten aan te kondigen. Als student krijg je een overzicht van wat er allemaal aan onderzoek en projecten speelt binnen (of juist buiten) jouw studie, departement of faculteit.

  1. Vul het contactformulier in met een beschrijving van jouw intentie om KonJoin te gebruiken. We blijven graag op de hoogte van het gebruik van het platform en kunnen met je meedenken of KonJoin de geschikte tool voor jouw doel is.
  2. Log in met je SolisID op https://uu.konjoin.nl/ en klik op ‘Creëer een project’ (rechtsboven) of start met het bekijken van alle projecten.

Konjoin is een tool waarmee docenten projecten kunnen publiceren en bachelor en masterstudenten kunnen reageren op die projecten. De tool richt zich op multi-disciplinaire community-bouw, dus studenten van andere faculteiten kunnen ook reageren op projecten.

Naar de ervaring