Contact opnemen met Educate-it kan op verschillende manieren:

*Update 13 maart 2020: Wegens de Corona maatregelen is de balie niet telefonisch en fysiek bereikbaar. Eventueel is het mogelijk een telefoon/video-gesprek via Microsoft Teams in te plannen. De balie kan tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur) worden benaderd via e-mail en de chat. Daarnaast lezen wij op gezette tijden in het weekend de mail en zullen wij vragen zoveel mogelijk beantwoorden.

Vul het contactformulier in:

Contactformulier

Bel: 030 – 253 2197. Geen gehoor? Spreek een voicemail in als je teruggebeld wilt worden. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. *

Vanwege de Corona maatregelen is bellen alleen mogelijk via Microsoft Teams. Wegens wisselende baliediensten is het van belang dat hiervoor een afspraak wordt ingepland. Geef aan in de chat/mail dat je gebeld wilt worden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Chat: klik rechtsonder het chatvenster aan.

Kom langs bij de Educate-it balie:
In de UB op de Uithof op de 2e etage - Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00
In de UB in het centrum - Openingstijden: Dinsdag en donderdag van 09.00 - 17.00 *


Educate-it biedt docenten die hun onderwijs willen versterken ondersteuning. Daarvoor zijn de volgende mogelijkheden:

Onze onderwijskundigen adviseren graag over het toepassen van blended learning in je onderwijs.

Onze docentondersteuners ondersteunen je graag bij de techniek van de tool. Ook kunnen zij praktische ondersteuning verlenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het introduceren van een tool in een hoorcollege aan het begin van de cursus. De docentondersteuners werken bij de balie van Educate-it. Deze is gesitueerd op de tweede verdieping van de Universiteitsbibliotheek Uithof. Neem voor ondersteuningsvragen die niet worden gespecificeerd op de ondersteuningspagina gerust contact op met de balie van Educate-it.

Alle huidige docentondersteuners staan op de programmateam pagina!

Binnen de faculteiten zijn de volgende coördinatoren aangesteld om docenten te adviseren bij het inzetten van digitaal toetsen in hun onderwijs.

Wil je advies of ondersteuning bij het inzetten van kennisclips en E-lectures in je onderwijs? Neem dan contact op met je facultaire contactpersoon voor E-lectures:

UMC Challenge 05-06-2015

GNK: Esther Christenhuis