Contact opnemen met Educate-it kan op verschillende manieren:

Teaching support

Heb je vragen over het geven van onderwijs? Teaching Support is een helpdesk waar alle UU-docenten met hun onderwijsvragen terecht kunnen en waarin alle kennis van de partners in het Centre for Academic Teaching is gebundeld.

Teaching Support is bereikbaar via teachingsupport@uu.nl of 030 - 253 2197. Teaching Support is bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur. Je wordt geholpen door een docentondersteuner die jou direct kan helpen of die precies weet wie jou met je vraag kan helpen. Je wordt dan direct doorverwezen. Het streven is dat je vraag in een werkdag afgehandeld wordt.

Fysiek is Teaching Support helaas nog niet bereikbaar. Kijk voor veelgestelde vragen rondom onderwijs op afstand op ons FAQ.

Ondersteuning

Educate-it geeft didactische, praktische en technische support aan docenten bij het geven van onderwijs op afstand. Eén-op-één ondersteuning is ook mogelijk.

Workshops

Workshops worden voorlopig uitgesteld. Docenten die zich hebben ingeschreven ontvangen daar bericht van wanneer er meer duidelijk is over de planning. In plaats van workshops bieden wij webinars Onderwijs op afstand aan. Zie hiervoor de agenda.


Vul het contactformulier in:

Contactformulier

Teaching support is telefonisch bereikbaar op 030 - 253 2197

Teaching support is elke werkdag tussen 9:00 en 17:00 bereikbaar.

Chat: klik rechtsonder het chatvenster aan.


Educate-it biedt docenten die hun onderwijs willen versterken ondersteuning. Daarvoor zijn de volgende mogelijkheden:

Onze onderwijskundigen adviseren graag over het toepassen van blended learning in je onderwijs.

Onze docentondersteuners ondersteunen je graag bij de techniek van de tool. Ook kunnen zij praktische ondersteuning verlenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het introduceren van een tool in een hoorcollege aan het begin van de cursus. De docentondersteuners werken bij Teaching Support. Deze is gesitueerd op de tweede verdieping van de Universiteitsbibliotheek Uithof. Neem voor ondersteuningsvragen die niet worden gespecificeerd op de ondersteuningspagina gerust contact op met de Teaching Support.

Alle huidige docentondersteuners staan op de programmateam pagina!

Binnen de faculteiten zijn de volgende coördinatoren aangesteld om docenten te adviseren bij het inzetten van digitaal toetsen in hun onderwijs.

DGK:  Jeroen Bollaart

GEO: Tim Poelman

Wil je advies of ondersteuning bij het inzetten van kennisclips en E-lectures in je onderwijs? Neem dan contact op met je facultaire contactpersoon voor E-lectures:

UMC Challenge 05-06-2015

GNK: Esther Christenhuis